ua.service.net@gmail.com    
30 травня 2017

Новинка від Asus- ноутбук ZenBook Flip S

Новинка від Asus- ноутбук ZenBook Flip S

Цьогоріч Asus порадує любителів ультратонких ноутбуків.

Нещодавно була презентована нова модель преміальної серії ZenBook - ZenBook Flip S ( діагональ 13.3")

Головна його особливість - звання найтоншого гібридного ноутбука у світі (за твердженням компанії Asus)
.

Ноутбук Asus ZenBokk Flip S
Й справді, товщина ноутбука - 10.9 мм, а вага всього 1.1 кг. Цікава кришка екрану,яка розгинається на 360 градусів, перетворюючи таким чином ноутбук на планшет. Для сенсорного екрану також передбачений спеціальний стилус, який розпізнає 1024 ступеня натискання.
Нові можливості для Asus Flip S ekran 360

Комплектація, між іншим, також не відстає від потреб сучасності. Платформа може використовувати процесори Intel Core I5 i I7 сьомого покоління. Об`єм оперативної пам`яті може бути збільшений до 16ГБ. Чудовим, на нашу думку,є й те, що в цей апарат встановлений не звичний всім HDD, а SSD накопичувач максимальний передбачений у комплектації об`єм накопичувача 1Тб (про переваги використання SSD ви можете прочитати тут).

Виробник стверджує, що ця "лялечка"посмішка:) може автономно працювати до 11 годин, а заряд АКБ від 0% до 60% може бути досягнений всього за 49 хв.

Підсумуємо. Так чи інак, ця машина буде цікавою для великого кола користувачів, оскільки вона має досить потужну комплектацію, яка ставить її чи не на один щабель з ігровими апаратами, а також дає можливість працювати з графікою та відео. Помітною принадою є легкий і компактний корпус.
P.S. Відео з презентації
.

©2010 - 2024 Ua-Service.net | Усі права захищені.