ua.service.net@gmail.com    
10 серпня 2020

Ремонт ноутбука HP 15-cx0036ur

Ремонт ноутбука HP 15-cx0036ur

 

Ремонт ноутбука HP 15-cx0036ur, ремонт корпуса


Вітаємо на сторінці нашої майстерні!
Якщо Ви потрапили на цю статтю, то, найімовірніше, також володієте цим ноутбуком.
До наших рук потрапила модель HP Pavilion HP 15-cx0036ur. Причину звернення добре видно на фото. Кришка екрану - суцільне шмаття; до цього слід додати те, що на ноутбуці блимають індикатори, немає зображення.

пошкоджена кришка

кришка і рамка екрану, розібрана

вирвані втулки

відсутня частина пластику кришки
Пристрій геймерський, такі апарати зустрічаєш не кожного дня, як і запчастини до них. Все під замовлення, знайти на ринку вживаних деталей такий - це величезне везіння. А тут ще й пошкодження, які навіть в уяві важко зліпити докупи.

АЛЕ! Ми ніколи не поспішаємо з висновками. Треба зробити діагностику, а там вже буде видно.
Як би страшно не виглядав корпус матриці, а починати все одно варто з питання - чому не вмикається ноутбук? Оскільки материнська плата- серце пристрою, її несправності завжди збільшують вартість ремонту, до яких власник може бути неготовий. Діагностика - послуга, яка існує для розкриття цієї таємниці буття:).

Що у підсумку маємо?


- пошкоджено декілька проводів (жил) на шлейфі екрану. Це наслідок виламаного з м'ясом корпусу: шматки пластику просто перерізали ці проводи.
- коротке замикання на платі управління в екрані ноутбука. Це сталося через підключений несправний шлейф матриці.
- ну і загалом по корпусу: масштабне пошкодження кришки і рамки дисплею, видерті з м'ясом кріпильні втулки для петель. Петлі, на щастя, залишились неушкодженими.
Ремонтується? Так.
- заміна шлейфа матриці
- заміна диспею
- ремонт кришки й рамки (зверніть увагу! це саме ремонт наявної кришики, а не заміна на нову).
Ось, що у нас вийшло.

ноутбук готовийвідремонтована кришка

ремонт кришки матриці

Наостанок.

Кожен випадок несправності корпуса дуже індивідуальний і по-своєму складний. Щось можна зробити, щось - ні. Ми не відмовляємося від роботи з такими апаратами, тому не соромтесь, заходьте на діагностику (тим паче, що вона у нас безкоштовна).
Якщо у Вас виникли запитання стосовно ремонту цієї чи іншої марки й моделі ноутбука, Ви завжди можете описати нам свою проблему через Viber чи Telegram, або ж зателефонувати чи завітати до нас у майстерню без будь-яких попередніх записів та ін.

 

 

 

©2010 - 2024 Ua-Service.net | Усі права захищені.