ua.service.net@gmail.com    
20 вересня 2019

Заміна роз’єму (гнізда) micro USB

Заміна роз’єму (гнізда) micro USB

 

Заміна роз’єму (гнізда) micro USB.


Найчастіше, заміна роз'єму micro USB може знадобитися у таких пристроях:
-телефон
-планшет
-електронна книга
Також до нашої майстерні потрапляють Power Bank, портативні колонки, фотоапарати, бездротові (bluetooth) навушники та гарнітури, електронні цигарки та інша техніка, яка має такий інтерфейс. Ремонт гнізда зарядки micro USB – стандартна робота для майстерні.
Очевидно, що основними симптомами несправності гнізда є:
- відсутність зарядки
- необхідність шукати "контакт" (оптимальне положення кабелю) для заряджання гаджету.
На фото нижче для наочності наведені приклади нового роз’єму micro USB та несправного (з телефону).

 Під час експлуатації гаджета може пошкодитись як сам «язичок» (на фото він деформований), так і контактні лапки гнізда. Останні, до слова, можуть виривати токопровідні доріжки та посадкові місця з материнської плати пристрою. Це лікується, але потребує більше часу на ремонт та збільшує його вартість (робота під мікроскопом, час на висихання шарів токопровідного лаку та ін).

 

Отже, перейдемо до головного - заміна гнізда micro USB, ціна.


Середня вартість заміни гнізда – 350-400 грн.
Що впливає на вартість ремонту? Зазвичай самі роз’єми не коштують великих грошей, тут має місце складність конструкції гаджету та робота майстра. Наприклад, у деяких телефонах чи планшетах доступ до материнської плати можна отримати лише після відклеювання екрану чи крихкої задньої кришки.  Тобто,такі гаджети склеєні на спеціальний герметик на заводі, а не скріплені болтами. Розбирання й збирання таких пристроїв забирає більше часу, ніж зазвичай. Це ціла процедура, адже важливо не пошкодити деталі при демонтажі та дати час на застигання герметика після ремонту.

 

 

Скільки коштує діагностика?


Діагностика у нашій майстерні безкоштовна.
Скільки триває ремонт? Якщо необхідне гніздо є на нашому складі (а вони таки бувають різні, див фото), пристрій зазвичай буде готовий впродовж робочого дня. Якщо деталь відсутня на складі, строк ремонту може бути збільшений до 3-х днів. Всі деталі повідомить менеджер після діагностики.
Нижче на фото продемонстрована тільки невелика частина різновидів роз’ємів micro USB. Зовні вони всі виглядають однаково, але варіацій кріплень на плату, як бачите, вистачає.


Скільки коштує заміна гнізда на Вашому гаджеті (пристрої)? Зателефонуйте нам!

 

 

©2010 - 2024 Ua-Service.net | Усі права захищені.