ua.service.net@gmail.com    
16 травня 2019

Заміна екрану на моноблоці

Екран моноблока не менш крихкий, ніж екран будь-якого іншого гаджета. А розміри - роблять його чи не найвразливішим до фізичного впливу. Тому заміна екрану на моноблоці також є популярною послугою у сервісних центрах та майстернях. Отже, до суті.

 

Заміна екрану моноблока. Ціна.

 

Вартість роботи: від 500 грн до 900 грн. Залежно від складності конструкції апарата. 

Вартість екрану: від 3000 грн. Зверніть увагу! Вартість екрану залежить від:

  • технічних характеристик : діагональ, наявність сенсорного скла (іноді виробник постачає екрани разом з сенсорним склом, так званий "бутерброд" - наявність цієї деталі також впливає на вартість); розподільча здатність екрану, розпінування роз'єму під шлейф екрану та ін.
  • доставки. Варто зазначити, що більшість екранів все ж доводиться завозити з-за кордону, тому доставка може бути недешевою.

До чого це ми? 

 

Якщо розбився екран на Вашому моноблоці,


не намагайтеся замінити його самотужки. Там є безліч нюансів: від відкриття самого пристрою, до підбору потрібного екрану. Довірте цю роботу людям, які мають з ними справу.

Є зображення, але немає підсвітки? Чи підсвітка екрану стала нерівномірною? Не поспішайте шукати новий екран чи взагалі, моноблок. Можливо Вам стане у нагоді послуга "ремонт екрану моноблока" чи "ремонт материнської плати моноблока". Річ у тім, що проблема може бути не тільки у самій підсвітці на матриці, а навіть на материнській платі (логіка управління підсвіткою та ін). Тому, якщо Ви помітили такі симптоми на своєму пристрої, зверніться до сервісного центру й замовте діагностику.

 

Скільки коштує діагностика?

Діагностика у нашій майстерні безкоштовна. Строк діагностики - 1-3 дні.

Більше цікавого про заміну екрану моноблока можете подивитися тут.

Потрібна консультація? Зателефонуйте нам!

067-500-42-81

096-057-22-46

099-160-86-40

©2010 - 2024 Ua-Service.net | Усі права захищені.