ua.service.net@gmail.com    
05 лютого 2020

Заміна гнізда на Asus E202s

Заміна гнізда на Asus E202s

 

Заміна гнізда Asus E202s


- ноутбук не заряджається
- "відпадає" контакт зарядки
- потрібно шукати оптимальне положення для заряджання апарату.
Помітили хоча б щось одне? Готуйтесь до ремонту розєму для зарядки, а іноді - й до ремонту штекера блоку живлення (це якщо переборщити з пошуком контакту - пошкоджується не тільки гніздо, а й деформується штекер на блоці живлення).
У випадку з Asus E202 знадобилася лише заміна роз"єму.

гніздо зарядки Asus E202

Особливості ремонту.

 

Тут зупинимося на одному цікавому нюансі. Зараз майже будь-яку запчастину для комп'ютерної техніки можна придбати самостійнo. Магазини пропонують усе: від материнської плати, клавіатури, вентилятора, екрану, до різноманітних шлейфів, гнізд, додаткових плат тощо. Та навіть якщо Ви розібрали ноутбук і подивилися парт номер запчастини, все одно залишається шанс отримати зовсім не те.

З роз'ємами для зарядки це стається найчастіше, оскільки не завжди точно можна визначити на око габарити і будову цієї деталі. У випадку з конкретним Asus-сом є два однаковісіньких роз'єми, єдина різниця між ними - одне на 2 мм довше за інше. На практиці це означатиме, що у разі заміни коротшої версії, штекер блоку живлення просто не діставатиме до нього. Тому вкотре наголошуємо на тому, що таку роботу (діагностику, замовлення запчастин, виконання ремонтних робіт) краще довірити профільним компаніям - майстерням і сервісним центрам. Це швидше і надійніше.
От взяти хоча б нас:) За наявності роз'єму на нашому складі - заміна гнізда на ноутбуці можлива за декілька годин, або день у день (залежно від завантаженості).
Гарантія 6 місяців!
Ціна - від 500 грн (залежить від моделі та особливостей конструкції).

 

©2010 - 2024 Ua-Service.net | Усі права захищені.